zaterdag 30 juni 2007

De bouw gaat nu snel

Mogelijk moet ik een maandje eerder (al in september) naar Suriname om de tegels uit te zoeken. Wahab en zijn mannen gaan nu in sneltreinvaart vooruit. De muren zijn al bijna allemaal opgetrokken. Daarna komt de ringbalk en kan hij aan het dak beginnen. Gisteren is mijn neef op de fiets langsgegaan en heeft weer wat foto's geschoten.
Nu maar hopen dat hij een goeie internetverbinding kan vinden.

Bij zo'n bouw kan natuurlijk van alles gebeuren, zeker als er zoveel hard werkende mannen, gespierd en al, aan het werk zijn en er vrouwen in de buurt zijn om al dit schoons te aanschouwen.
Ik zal niet in detail treden, en uiteindelijk is het goed afgelopen, maar...
Zet een knap buurmeisje die graag bij de bouwvakkers wat komt lenen, een jaloers vriendje, en een paar klikkende buurtkindertjes bij elkaar, en voor je het weet gaat het goed mis. Resultaat is nu wel dat de buren even niet zo positief zijn over wat er op Apollostraat nr. 19 gebeurt en zich afzijdig houden. Hopelijk gaat deze wind weer snel voorbij. Uiteraard heeft Wahab degene die hierbij betrokken waren flink onder handen genomen.

2 opmerkingen:

Anne the Man zei

oh wee, dan krijg je dat er ook nog bij.

ArieBombarie zei

hai, nou ik vind het heel vervelend dat je nu voor een vervroegde vakantie weer naar Surina moet en dan niet eens kunnen luieren maar ook nog shoppen...goed waarschijnlijk kan je het wel aan! Whahahaha